Ansökan om registrering av båt i MYS

För dig som har en veteranbåt och ansöker om registrering i någon av MYS-sektioner, finns här nedan ett formulär. Fyll i alla fakta som efterfrågas.

För att komplettera ansökan måste du skicka in (1) bra helbild på båten, bilden skickar du i ett separat mail till info@mys.nu (obs. bilden måste vara högupplöst, dvs inte nedskalad eller förminskad). Vi ser gärna att du skickar oss flera bilder som visar båtens skick (de bilderna behöver inte vara högupplösta), skicka alla bilder till info@mys.nu märk mail och bilder med båtnamn.

Observera 1, att ansökan är bara ett första steg i en eventuell registrering och

medlemskap i MYS, du kommer senare att bli personligt kontaktad av berörd sektionsordförande som gör en besiktning av båten och en bedömning som ligger till grund för ett beslut om registrering. Ett intressant objekt under renovering, en båt som bedöms ha ”ännu lite kvar”, eller har bristande proveniens – kan antas som ”aspirant”.

Observera 2, antagning och registrering i MYS sker löpande under hela året – MEN för att ha möjlighet att komma med i nästa årsbok måste ansökan med historik (proveniens) och högupplösta bilder – inkommit före den sista december!

 

Ansökningsformulär registrering av båt i MYS

Uppgifter om din båt för MYS matrikeln, skulle du sakna någon uppgift skriv ett streck i fönstret: