[one_half_last]

Sedan dess har vi bland annat tagit ett beslut att införa en ”ungomsrabatt”, en rabatt på båtmedlemsskap för personer under 30 – för att på det sättet sänka den ekonomiska tröskeln för ansökan och inträde. Medlemskapet för dig under 30 kostar numera 400 kronor/år (mot normalt 600 kronor)! En inträdesavgift om 250 kronor tillkommer, men då ingår MYS-vimpeln. Vi kommer också aktivt försöka värva unga medlemmar, som kanske är i full gång med den första instegsbåten, för att stimulera deras intresse för hobbyn och livsstilen.

DIN HJÄLP – nu hoppas vi även att få din hjälp – har du i din omgivning, eller känner du kanske, några unga med en klassisk Petterssonbåt eller liknande – ge oss ett tips och uppmana dem samtidigt att skicka in en ansökan via MYS hemsida. Det här är bara starten på vår ungdomssatsning!

LÄS #1 AV NYA MYSNYTT SOM PDF HÄR! – Nya Mysnytt är ett 24 sidigt magazin tryckt i offsettryck på högklassigt papper, som två gånger om året (vår och höst) går ut till alla våra medlemmar.

Det redaktionella innehållet har följande programförklaring; ”båtar, konstruktörer, samt hur vi jobbar med att bevara vårt kulturarv”. Är du intresserad av veteranbåtar, se till att du också får ditt nummer av Mysnytt i brevlådan, bli båt- eller supportermedlem! Du får då även vår drygt 300 sidiga matrikel en gång om året och blir inbjuden till samtliga våra föredrag, studiebesök och aktiviteter.

[/one_half_last]